Hell Robotics

Arrangeres av

HELL ROBOTICS

Kontaktperson

Om aktiviteten

Hell Robotics er et lag som deltar på nasjonale og internasjonale robotikk-konkurranser. Vi designer, bygger og programmerer roboter. Vi jobber med mange tema: programmering/koding, elektronikk, mekanikk, pneumatikk, media, prosjektledelse, sosiale medier osv. Vi har en juniorgruppe (12-15år) som jobber med LEGO Mindstorms og en seniorgruppe (15-18år) som jobber med større roboter. Aktivitetene er stort sett styrt av ungdommene (seniorer) selv, men vi har voksne mentorer/veiledere. Vi har møter/trening minimum en gang pr. uke. Man må være interessert i et eller flere av disse områdene: Realfag, teknologi, robotikk, mekanikk, elektronikk, pneumatikk, media, prosjektledelse og tilsvarende. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper, men det er en fordel. Om man ikke har forkunnskaper må man være innstilt på å bruke tid på å lære seg nye ting. Det kreves også at seniormedlemmer signerer en medlemkontrakt som regulerer bl.a. forventninger.

Nyttig Informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Ikke behov for eget utstyr.

Beskrivelse av faste kostnader:

Junior (12-15år): kr. 400,- pr. år. Senior (15-18år): kr. 1500,- pr. år.

Eksta kostnader som kan forekomme:

Litt kjøring til og fra konkurranser eller utstillinger hvor vi deltar. Evt. transport til møtene om en bor langt unna møtestedet vårt (pt. Ole Vig vgs).

Kan tilrettelegges for:

  Type aktivitet:

  Kunst, håndtverk, foto, spill, data, sjakk

  Passer for alder:

  12 år til 18 år

  Passer for ferdighetsnivå:

  Nybegynner, Litt erfaren, Erfaren

Sist oppdatert 7. september 2022

Bilder

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.