Rapp IL

Arrangeres av

RAPP IL

Kontaktperson

Om aktiviteten

Grendelag som arrangerer gratis arrangement gjennom hele året. Myra Nærmiljøanlegg er åpen for bruk året rundt, med strandvolleyballbane, skotthyllbaner, fotballbane, klatreleker, div. lekeutstyr, helårsåpen lavvo og gapahuk. Kvambakken har trimtrapp som er åpen om vår, sommer og høst og har alpinanlegg om vinteren så lenge været tillater åpent alpinttrekk. I tillegg drifter vi Rapphøtta som er helårs åpen fjellhytte for bruk. Ut over dette arrangerer vi terrengløp, skirenn, familiedager på Myra gjennom hele året som er åpen for deltakelse av alle.

Nyttig Informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Det kommer an på aktiviteten. Kvambakken Alpinbakken låner ikke ut utstyr, men tilbyr gratis kjøring. Skøytebanen på Myra har utlån av køller og pucker om vinteren. På sommeren finnes det volleyball, fotball og andre sommerleker som kan lånes på Myra.

Beskrivelse av faste kostnader:

Familiekontigent 100,- 40,- for voksen 20,- for barn. Dette er for medlemsskap. Alle aktiviteter vi arrangerer er gratis å delta på og krever ikke medlemskap.

Eksta kostnader som kan forekomme:

Kreves ingenting, men vi setter pris på at folk deltar på våre dugnader.

Kan tilrettelegges for:

  Type aktivitet:

  Mosjon, idrett, friluftsliv, ungdomshus, barneklubb, cafeer, andre møteplasser

  Passer for alder:

  0 år til 100 år

  Passer for ferdighetsnivå:

  Nybegynner, Litt erfaren, Erfaren

Sist oppdatert 8. september 2022

Bilder

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.