Stjørdal Paraidrettslag

Kontaktperson

Om aktiviteten

Stjørdal Paraidrettslag er et fleridrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund som tilbyr håndball, fotball, boccia og friidrett for mennesker med funksjonshemminger. Vi arrangerer årlige arrangement som Fides Games (aktivitetsdag i Stjørdalshallen), Løvelekene (friidrettsstevne på Øverlands Minde) og tur til Savalen Høyfjellshotell for våre medlemmer. I tillegg deltar håndball og fotball på Landsturneringen. Vi har medlemmer fra hele Værnesregionen; Stjørdal, Meråker, Selbu og Tydal som kommer på våre treninger. Vi har følgende treningstider: Mandag kl. 17-18 i styrkerommet på Stjørdalshallen for friidrett, torsdag kl. 17-18 håndball og kl. 18-19 fotball i Fosslia Fjellhall, samt torsdag kl. 18-19 boccia i gymsalen på Stokkan U.

Nyttig Informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Laget stiller med alt av baller, drakter og medisinsk utstyr. Spillere må ordne sko, både inne- og utesko selv. Vi har ingen utlånsordning.

Beskrivelse av faste kostnader:

1000 kr i medlemskontingent.

Eksta kostnader som kan forekomme:

Tilleggskostnader for lengre turer som Landsturneringen, Savalen og friidrettstevner rundt om i landet. Vi dekker buss til arrangement som tillater det, og fly hvis det er behov (Landsturneringen og friidrettsstevner).

Kan tilrettelegges for:

  • Personer med bevegelseshemming
  • Personer med utviklingshemming

Type aktivitet:

Mosjon, idrett, friluftsliv

Passer for alder:

15 år til 80 år

Sist oppdatert 26. august 2022

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.